Dette er invitasjonen Johannes Nilsen Nordgård har sendt ut til venner og bekjente. Om lag 170 publikummere ventes til Trudvang forsamlingshus tirsdag kveld. Foto: Privat

Trudvang forsamlingshus på Lånke i Stjørdal er rigget til forestilling. Det eneste som mangler nå er kakene, som Johannes Nilsen Nordgård har bestilt fra bestemødrene.

Hele familien i sving

Det er nemlig han som er ansvarlig for alt som skal foregå i forsamlingshuset i kveld, og da er ingenting overlatt til tilfeldighetene.

Nesten hele livet har den aktive 6-åringen underholdt familie og venner med show og revy, og i flere år har han hatt en drøm om å sette opp en egen forestilling.

Se en smakebit fra revyforestillinga «Gal Musikal» her:

Og i kveld skjer det ... Johannes har engasjert nesten hele familien på og bak scenen i forestillinga «Gal Musikal». For her må både foreldre, onkler, tanter og besteforeldre bidra med det Johannes har hyret dem til.

For forestillingen trenger både kostymé-ansvarlige, scenearbeidere, statister, kjøkkenpersonell og sufflør, og foreldrene og et par tanter er også med på scenen. Men den aller største stjerna er Johannes.

Ordføreren kom

Ordfører Eli Arnstad var til stede på generalprøven. Og da fikk Johannes både blomster og en pin med kommunevåpnet på. På selve premieren tirsdag kveld klokka 18.00 er det invitert om lag 170 gjester. Om alle kommer blir det fullt i salen.

På generalprøven dukket ordfører Eli Arnstad opp. Foto: Privat

Og den unge revystjerna gleder seg til å endelig få vise fram forestillinga han har hatt i tankene i over to år nå. Som består av sketsjer og sanger fra Lånkerevyen.

Foreldrene, som selv er med i Lånkerevyen, tror Johannes er en smule miljøskada.

– Han er født og vokst opp i Lånkerevyen, så det store revy-engasjementet skyldes nok i stor grad miljøet, ler Jannike Klæbo Nordgård.

Hør hele intervjuet med Johannes og mamma Jannike her:

Foto: Privat
Foto: Privat
Foto: Privat
Foto: Privat
Foto: Privat
Foto: Privat
Foto: Privat