Dag Erik Oksvold fra Oksvoll i Ørland kommune entret scenen i The Voice som nummer to i semifinalen fredag kveld.

– Dette var mesterlig

Låten han hadde valgt for kvelden var «I won’t go near you again» av Unni Wilhelmsen. Og fra den mer groovy utgaven av Dag Erik han viste sist fredag, da han slo seg løs på scenen til låta «dancing on the ceiling», tok han det helt ned denne gangen.

Og den vakre og sarte countrystemninga var tilbake. Det likte også dommerne. Mentor Espen Lind var full av lovord etter framførelsen.

– Dette var mesterlig. Det var så fint, sa Lind.

– Jeg vet dette er en låt som betyr mye for deg, om som det koster deg mye å gjøre. Jeg merker det på deg når du synger at den treffer deg, og da treffer den meg og. fortsetter Lind.

Fredagens sending åpnet med et fellesnummer med alle semifinalistene. Låten «Forgive Me Friend» med Smith & Thell feat. Swedish Jam Factory. Dag Erik Oksvold lengst til høyre, sammen med Thomas Tvedt, Isak Øvrevold, Fredrik Amadeus Sannerud, Kristoffer Sørensen og Kira Elisabeth Dalan-Eriken. Foto: Thomas Andersen / TV 2

Har vært ekstra spent

Også Yosef Wolde-Mariam likte det han hørte.

– Du er så jævla god, Dag Erik, utbryter Wolde-Mariam.

– Jeg skjønner at du blir folkekjær. Jeg er også folk og jeg blir kjær, sa Wolde-Mariam til latter fra både Dag Erik og publikum.

Dag Erik bekrefter at dette var en tøff låt å framføre, og at det er en låt som betyr mye for ham personlig.

– Jeg har vært ekstra spent på denne. Og så er den så naken. Så det kosta, det gjorde det, sier Dag Erik selv om kveldens opptreden.

Fire deltakere gikk videre til finalen i The Voice fra semifinalen fredag:

  • Isak

  • Thomas

  • Fredrik

  • Kira

Hør intervjuet med Dag Erik Oksvold i forkant av semifinalen: