Det var en bortimot fullsatt sal med forventningsfullt publikum som hadde benket seg i Neatun fredag forrige uke for å se ungdomslaget Fremad sin revy med den glade tittelen "Opp og fram".

Selv med kort øve-periode satt stoffet relativt bra og det ble fremført med overskudd og glede. Spesielt vil vi trekke frem sangene som ble fremført. Ofte kan dette være hvileskjær i en revy mellom to andre nummer, men her stod sangene fjellstøtt for seg selv. Et par av dem var til og med rørende både å se og høre. Når scena er full av ungdom som synger hyllest til hjembygda si og har fremtidstro så kan det smelte selv det hardeste hjerte.

I tillegg til gode grep på regi og dyktige ungdommer på scena må vi også trekke frem orkesteret som gjorde en bra jobb på premieren. Når man i tillegg får vite at dette er selvlærte folk som ikke benytter seg av noter og hørte hvordan de holdt rede på masse forskjellige forspill til sanger, musikkalske overganger og så videre så er det rett og slett et imponerende stykke arbeid.

- Vi har øvd 23 dager og la ut premieredatoen før øvingene hadde startet. På den måten fikk vi press på oss. Vi har et veldig bra miljø her i Øverbygda og det er det som driver revyen i stor grad. Vi har det veldig artig på øvinger og det gjør at alle blomstrer. Dette skaper samhold og glede, sier Krister Rotvoll og Karin Stokke i UL Fremad.

Hør hele intervjuet med Karin Stokke og Krister Rotvoll her:

Bildekarusell fra revyen: