Ina Dahl (42) kommer fra Namsos og er utdannet faglærer i dans. Hun kommer fra stillinga som prosjektleder for Kulturpatruljen i Namsos og ansvarlig for Namsosmartnan. Ina har tidligere vært festivalsjef for Woodlandfestivalen i tre år, og har allsidig erfaring fra kultur som Vrimmelfestivalen og Visjon Misjon. Ina har undervist i kulturskole og hatt ansvar for DDE 25-årsjubileum Oslo Spektrum.

- Vi er godt fornøyd med at en solid og tillitsvekkende lagleder som Ina Dahl overtar ansvaret for Norsk Revy på Høylandet når vår nåværende leder overleverer stafettpinnen 1. juli, sier styreleder Hilde Bergebakken. – Vi er trygg på at Ina vil bringe revy til folket, og folket til revy, som hun selv sier.

Norsk Revyfaglig senter er Norges nasjonale kompetansesenter for revy med mange utviklings-prosjekter. Hovedoppgaven er å spre og styrke revysjangeren over hele landet, innenfor kulturpolitikken, i revymiljøet og hos publikum for øvrig. I tillegg administrerer Norsk Revyfaglig senter Norsk Revyfestival, som er Norges største humorfestival, og arrangør av NM i revy.

Det var 11 søkere til stillinga da fristen gikk ut medio januar. Styret har i tillegg til et ansettelsesutvalg, benyttet Hege Svendsen hos Fremo Rekruttering i prosessen. Nåværende daglig leder Hanne Vilja Sagmo vil stå i stillingen ut juni 2020.