Med over to milliarder avspillinger siden debuten i 2015, så er Matoma en av Norges absolutt største artister noensinne, mens mange husker med glede tilbake til 80-tallet da TNT var et av Norges største rockeband – både her hjemme og ute i resten av verden. Festivalsjef Svein Bjørge er meget godt fornøyd med å ha fått disse to navnene øverst på festivalplakaten.

– Endelig! At selveste Matoma kommer til Steinkjerfestivalen 2023 er innmari stort for oss. Mange kjenner han nok som dommer i The Voice på TV2, men før det jobbet han med store stjerner som Dua Lipa, Ja Rule og Snoop Dogg med flere. Matoma er en svært ettertraktet produsent blant verdens musikkstjerner, og etter et par rolige år under pandemien satser han nå 100 % på musikkarrieren igjen. Vi gleder oss svært mye til at han avslutter Steinkjerfestivalen 2023, med det som blir en spektakulær konsert med flere internasjonale gigahits, forteller en opprømt festivalsjef.

TNT er et kjent navn for Steinkjerfestivalen, og nå kommer de til festivalen med selveste Tony Harnell på vokal. Etter flere år med andre vokalister returnerer Harnell til TNT for å gjøre utvalgte festivaljobber, blant annet på Steinkjerfestivalen.

– Yes, dette har vi venta på! Tony Harnell er tilbake i TNT igjen, og da skal vi synge Ten Thousand Lovers og Seven Seas i Rismelen! Enkelte skal ha det til at dette blir siste runden med TNT og Tony Harnell, så dette kan bli en kveld du ikke kan gå glipp av. Så rensk stemmen, øv på refrengene, fyr opp luftgitaren og join the crowd, oppfordrer Svein Bjørge.