Tradisjonen tro, på Skjærtorsdag var det igjen duket og klart for Aursundkveld i Aftenrøden på Kokkvollen. Det var som vanlig ungdomslaget i bygda som sto for arrangementet, som inneholdt både utdeling av Aursundsprisen og revy.

Årets revy, som hadde fått tittelen #Je å, hadde den eneste oppsettinga denne kvelden. Den var laget som en radiosending på Nea Radio. Her fikk publikum være med på ansettelse av ny nyhetsoppleser etter at Nils Kåre Nesvold sluttet i radioen.

Vintervold fikk ikke jobben

Det var flere kandidater til jobben, blant annet Hans Vintervold, som har varslet at han gir seg som ordfører til høsten. Men ansettelsesutvalget faller til slutt på damen som er nyhetsoppleser på Nord-Koreansk fjernsyn, Ri Chun Hee. Hun har en meget klar og tydelig diksjon og overbevisning i sin måte å formidle nyheter på.

Så får vi se da, over helga, om damen dukker opp.

Saken fortsetter under bildet

REVYGJENGEN: Fra venstre: Ida Gløtheim Rambraut, Kari Haugen, Jon Ryttervold, Even Kokkvoll, Nina Liff, Morten Nilsgård og Lone Kokkvoll. Bente Tellebon fra arrangørkomiteen takker for en flott forestilling. Foto: Per Magne Moan

Aursundsprisen

Aursundskvelden startet med bespisning og fortsatte med åresalg og ikke minst utdeling av Aursundsprisen 2018. Prisen går til en person som har utmerket seg på en litt særegen måte det siste året. Ofte har prisen vært delt ut i forbindelse med bilkjøring, nå også denne gangen. Vinneren, som skal få forbli anonym på Nea Radio, presterte å rive av dørhåndtaket på en bil da vedkommende ikke fikk låst opp bilen etter flere iherdige forsøk. Etter at dørhåndtaket var revet av, ble det oppdaget at det var feil bil som ble forsøkt låst opp. Det skal også sies at ikke alle ser med like blide øyne på denne prisen, men årets vinner, tok det hele med et stort smil.

Til slutt var den dans ut i de små timer med Grenselaget. Det var tilløp til dramatikk da det opprinnelige orkesteret ringte klokken 17.30 og sa at de ikke kunne komme da at besetningsmedlemmer var blitt sjuke.

– Heldigvis kunne Helge, Helge, Bjørn og Inge steppe inn på kort varsel, sier Ola Haugen og Bente Tellebon fra arrangørkomiteen.

Hør intervju her: