- Vi gleder oss veldig mye til å ta de i mot og det er tredje året Staysmann entrer scenen på Stuguvollmoen sier program sjef, Åshild Hilmo Rønning.

Dette skriver Tydalsfestivalen på sine facebook sider:

"Staysman & Lazz var i 2015 en av de aller mest streamede artister - singlene «Kaptein Morgan», «Frk Moet», «Brun og Blid» og «Se så Glad Nissen er», har alle flere millioner streams. Sistnevnte ble streamet over 3 millioner ganger bare i Desember, og var helt oppe på 6. plass på VG-lista. Duoen fra Fredrikstad slapp sitt første album våren 2014, "Helt sykt store hits». Staysmann og Lazz, med Stian Thorbjørnsen i spissen, spiller utsolgte konserter i alle kriker og kroker av landet. Det blir et sceneshow uten sammenligning når denne gjengen inviterer til fest"

"Melody Market er den nye fremadstormende powertrioen som med sin tighte sound og nådeløse energi inviterer publikum til å bestemme settlisten på direkten! Trioen består av Andreas Nergård, Stig Nergård og Åsmund Evja Eikill, musikere med bøttevis av erfaring. Bandet gleder seg til å komme tilbake til Tydalsfestivalen etter fjorårets ville fest. Den ultimate feststemning skal igjen settes i ølteltet når denne gjengen entrer scenen med topp hits fra de siste fem tiårene."

Tydalsfestivalen arrangeres 19 og 20 juli og dette er det første artistslippet de kommer med, det kommer mer, så det er bare å følge med. ..