I tillegg til konserten på Melhus, spiller det populære coverbandet blant annet også på Rockheim, men den og andre konserter i distriktet er utsolgt.

– Det er flott at vi får så god respons etter alle disse årene, sier Dagfinn Ellefsen, som har vært med i Clearwaters fra starten.

– Dette prosjektet hadde sitt utspring i Gluntan, men vi fant fort ut at dette var vel så populært, sier Ellefsen.

Saken fortsetter under lydklippet

Festkultur

Dagfinn Ellefsen har, sammen med både Gluntan og Clearwaters, sett norsk festkultur fra scenen i en mannsalder.

– Det går et skille sør for Trøndelag, ler han.

– Nordover er nok feststemningen litt mer påfallende enn lengre sør. For oss som spiller land og strand rundt, så er det fint med litt variasjon i intensiteten.

Pionerer

Clearwaters var norges første coverband som hyllet Creedence Clearwater Revival. Mange mener at de fremdeles er de beste.

– Det er hyggelig at folk sier det, for det er mange av oss nå. Men det er like morsomt å spille dette materialet nå som noen gang.

Enkelt

Ellefsen tror at det er det enkle i musikken til det amerikanske bandet som gjør den magisk.

– Jeg var opprinnelig mer fan av The Beatles og Stones og de gutta der. Men de forvillet seg litt vel dypt inn i hasj-tåka og ble veldig eksperimentelle. CCR holdt på det enkle og det tror jeg er grunnen til at de fremdeles fenger som de gjør, avslutter Dagfinn Ellefsen, som gleder seg til å innta Melhus Rådhus.