Frivillighetens dag ble feiret 5 desember i Tælet i Selbu. Her var det mottagelse i foajene hvor Selbu Korensemble med dirigent Ivar Aas satte stemningen med fin korsang.

Selbu korensemble Foto: Odd Arne Halaas

Inne i kultursalen ble det hele ledet fint og sikkert av Det var mye underholdning i løpet av kvelden, hvor blant annet Oda Marlene Valli og Christina Hilmo Aasen fremførte vakker sang, også de akkompagnert av Ivar Aas.

Vakker sang satte folk i god stemning. Fra venstre: Christina Hilmo Aasen, Ivar Aas og Oda Marlene Valli Foto: Odd Arne Halaas

Etter pause med mat og kaffe var det tid for utdeling av ikke mindre enn tre priser. Ordfører Ole Morten Balstad stilte for anledningen med ordførerkjede og delte ut Grete Ingeborg Nykkelmoes idrettstipend til Åsmund Solli (16). Han får stipendet for at han gjør seg bemerket i Selbu Taekwon-Do Klubb, hvor han blant annet sikret klubben to NM medaljer i år.

Prisdryss i Selbu. F.v Mari Overvik, Åsmund Solli, Pål Steinar Flakne, ordfører Ole Morten Balstad Foto: Odd Arne Halaas

Frivillighetsprisen gikk i år til Mari Overvik som er aktiv både som trener innen håndball og har vært med som instruktør på revyer i Vikvarvet.

Siste pris var kulturprisen som gikk til Pål Steinar Flakne for hans utrettelige arbeid for kulturen i dalføret, hvor han blant annet har gjort en stor jobb i kulturskolen. Tidligere elever hyller han og sier at han alltid gjør langt mer enn hva som ble forventet samtidig som han inspirerte dem.