Med Kor E 14 som vertsskap og "kultursjef" Arne Birger Pedersen i spissen ble det en flott opplevelse å være tilstede i Meråker Samfunnshus onsdag kveld. Et fullsatt samfunnshus fikk både lokal kultur og offisiell NM-åpning.

En for anledningen hjemvendt, og som vanlig svært godt opplagt Nils Martin Tidemann som konferansier, bandt det rikholdige og varierte programmet sammen som bare han kan.

Flotte kulturinnslag og hyggelige samtaler fra scenen. Kulturelt var det kanskje det sammensatte Meråker Barnekor og de litt eldre folkrockerne i Ælgligan, begge under ledelse av Katrine Høttmon, som imponerte mest.

Men - vi fikk selvsagt også den offisielle åpninga av ski-NM, med ordfører Kari Anita Furunes og skipresident Erik Røste i spissen.

NM: Ælgligaen imponerte! Foto: Andreas Reitan
NM: Gudny Aspaas med eget show i Meråker Samfunnshus. Foto: Andreas Reitan
NM: Sentrale NM-personer, Øyvind Slungård, Mimmi Raaen Sandmæl og Bjørg Sissel Kvannli intervjues av Nils Martin Tidemann Foto: Andreas Reitan
NM: Kor E 14 var suverene verter i Meråker Samfunnshus. Foto: Andreas Reitan
NM: Stolt "kultursjef" Arne Birger Pedersen etter ski-NMs største kulturarrangement i Meråker Samfunnshus onsdag kveld. Foto: Andreas Reitan

Hør mer i Nea Radio utover dagen!