Onsdag slapp Tydalsfestivalen de siste artistene til årets festival, som pågår fra 13. -14. juli i sommer. På teltscenen lørdag kommer Carina Dahl til å spille med band.

– Carina slapp i vår en norsk versjon av hitlåten Despacito sammen med Adrian Jørgensen som lå på førsteplass i Norge og på topplista i seks uker. Ikke lenge etter ga hun også ut den nye singelen Waste No TIme, skriver Tydalsfestivalen.

Videre kan man lese at Melody Market kommer. De vil også spille på teltscenen lørdag. Bandet består av selbyggen Andreas Nergård, Stig Nergård og Åsmund Evja Eikill.

– Melody Market beskriver seg som Norges nye power-trio: bandet som covrer alt! Melody market serverer de drøyeste hits, uten kompromiss på mils avstand, og lover «guilty pleasures» som perle på en snor, skriver festivalen på sine nettsider.

Familieshow med Elg

Det blir også familieshow, og dit kommer blant annet Selbu og Tydal kulturskole og Øyvind «Elg» Elgenes med band. Elg vil avslutte familieforestillingen under årets festival.

– Elg regnes som en av Norges beste mannlige vokalister med over 40 års erfaring som låtskriver og artist. I år fylte Elg 60 år, og dette markeres med ny plate, konserter og turné.

I tillegg kommer Jonne & Dæm til familieforestilingen. Jonne & Dæm er et band fra Midt-Norge med base på Hell i Stjørdal kommune. Under Tydalsfestivalen har de invitert med seg barn fra Neadalsføret. – Dette blir et barnekor som kommer til å sette sitt preg på en ellers energisk konsert til glede for både unge og godt voksne.

Har sluppet konferansieren også

Konferansier for årets festival er Stig Frode Henriksen. Han er en norsk skuespiller, forfatter, filmprodusent og stand-up komiker.

– Han er mest kjent for rollen som Jompa Tormann i filmen ”Kill Buljo” samt filmer som ”Død snø” og ”Kurt Josef Wagle og legenden om fjordheksa”.