Elever fra helse- og barne og ungdomsarbeiderfag sto for arrangementet som var et samarbeidsprosjekt med Frivilligsentralen, Selbu Pensjonistforening, Sjøvoll & Kvellohaugen Vel.

Vafler med syltetøy og rømme gikk ned på høykant for både unge og eldre Foto: Inga Petrine Grøtte

Pandemien har ført til færre arrangementer og dermed også mer ensomhet for både unge og eldre. Pensjonær Morunn Flatås er svært takknemlig for å få mulighet til å delta på denne livsglededagen.

Einar Sæther, «kaffekoker» i Sjøvold og Kvellohaugen Vel, serverte bålkaffe, mens vafler, pølser og is ble servert av elevene. Isen ble fortært i rekordfart av de frammøtte barna fra Kvellohaugen barnehage, som også underholdt med flere sanger.

Ekte bålkaffe er det som duger på slike dager! Foto: Inga Petrine Grøtte

Leder i frivilligsentralen, Karin Galaaen, mener at dette samarbeidet er veldig positivt; til glede for både de eldre og de yngre; på tvers av generasjoner.

Og vipps - så var både is og vafler fortært i solveggen! Foto: Inga Petrine Grøtte

Folkehelseorganisasjonen, Livsglede for eldre, ble stiftet i 2005 og har vært aktiv i Selbu siden 2013. Møtene mellom generasjoner fremmer folkehelsen for både gammel og ung og er svært viktig i arbeidet med å lykkes med morgendagens omsorgsutfordringer. «Vi skal spille andre og hverandre gode.»