Revygruppen som består av damene Rakel Sivertsen, Aina Kristiansen og Marit Hammer, tok seg i helgen videre til NM-finalen i revy. Gruppen meldte inn to revynummer, hvor nummeret "Knotten Husflid og strevlag" gikk videre til finalen.

- Det var veldig artig, og litt overraskende også må jeg si, at dem har plukket ut det her nummeret. Vi har jo litt trua på det, vi synes det er artig da det er vår humor, så det er artig at noen andre og har likt det, sier Kristiansen til Nea Radio.

Uten mål og mening

En rekke revynummer er bygget på at noen har lyst til å si noe, har et budskap, eller en sak de vil kommentere. Det er derimot ikke tilfellet for revynummeret til Kvitter fra Knokken, som er laget med ønske om å lage noe løyer.

- Handler om et par karakterer som jeg og Rakel Sivertsen har laget oss, så er det bare fjas resten. Bare laget for å være artig, uten mål og mening.

En rekke regionale og nasjoanle revyfestivaler har blitt avlyst grunnet koronaen. Årets NM-finale i revy blir derimot fysisk, og arrangeres 5-6. november i Olavshallen i Trondheim. Kristiansen gleder seg.

- Det skal bli veldig artig å spille det live i Olavshallen sammen med andre trivelige revyfolk.

Sommerrevy på Karlslyst

Man trenger derimot ikke å vente helt til november med å oppleve revy. Krisitansen skal sammen med Torstein Fosmo, Mildred Marita Ramberg Røthe, Jo Arne Fosmo og Marit Hammer (piano), være med på sommerrevy på Karlyst gård i Hommelvik. Fjorårets revy gikk for fulle hus, og torsdag til lørdag er det satt opp fire forestillinger. Kristian garanterer at folk kommer til å flire.

- Det skal dem! Jeg trur folk er veldig klar for å gå ut å flire litt, så det har jeg ville anbefalt.

Her kan du se revynummeret "Knotten Husflid og strevlag" (41:30 ut i videoen).

Hør hele intervjuet med Aina Kristiansen i lydfilen under.