Brød & Sånt på Midtsandtangen har også vært arena for Stand-up tidligere, og denne kalde fredagskvelden i starten av mars ble en varm og god opplevelse for de nært seksti fremmøtte.

Det var Stand-Up Trondheim som sammen med den lille, koselige kafèen i hjerte av Malvik som var arrangør for arrangementet, og hadde dratt med seg fem solide komikere til Midtsandtangen.

Den røde tråden

Det var forfatter Ole Asbjørn Ness fra Oslo som var konferansier, og han hadde en veldig god dialog med publikum. Så god dialog at han i den ene pausen søkte opp det ene paret på første rad på facebook, og harselerte rundt deres felles facebook-konto.

Publikum i sin hule hånd: Konferansier Ole Asbjørn Ness harselerte med publikum, men skapte god stemning på Midtsandtangen. Foto: Runar Kjøsen

Det var god stemning gjennom hele kvelden på Brød & Sånt, da både Raymond Falldalen, Stian Foss og Stein Vegard Hansen inntok scenen for å fortelle om sitt liv og dele sine vitser.

På hjemmebane

Det var først da kveldens headliner, Hroar Wold Nordhaug kom på scenen man virkelig kunne kjenne på hvor god stemningen var. Nordhaug er bosatt i Malvik, og kjenner kommunen godt. Mange kunne nok kjenne seg igjen i mange av hans poenger rundt hva som rører seg i bygda. Hans tjue minutter på scenen gikk forbløffende fort, og jubelen sto til tider i taket.

Etter forestillingens slutt kom stedets eier Valery Hofman opp for å si noen ord, og det er nok ikke siste gang man får servert stand-up på Midtsandtangen.