I Industriområdet Sluppen vokser det fram en ny, attraktiv og spennende bydel. Det er i alle fall plana om forretningsutvikler i R. Kjeldsberg AS, Madeline Mittet, får det som hun vil.

Noen hovedgrep

- Sluppen har en vei å gå. Mange forbinder Sluppen med industri- og bilby, men dette området skal bli levende, attraktivt og grønt, og så må det bli lettere å komme seg hit. Både for gående, syklende og med buss.

Og allerede fra neste måned skjer det noe som gjør at bydelen blir lettere tilgjengelig. Da åpner det nemlig to metrobusstasjoner her, og så skal vi bygge gang- og sykkelvei ut hit.

- Det er jo noen hovedgrep vi må ta. Nå er det 80 prosent asfalt, men dette skal bli et grønt område. Folk skal ønske å komme hit og finne det de trenger i umiddelbar nærhet. Vi må ha en god plan fra start - det skal være fint her og mye som forgår mellom byggene, da får folk lyst til å komme hit.

Sentralt plassert

Det er mye på gang allerede. Mange nye bedrifter har etablert seg på området, og mathallen Lager 11 trekker allerede mye folk. Det er en hall med boder som har mat fra hele verden.

- Mat, drikke og god stemning bringer folk sammen, sier daglig leder ved Lager 11, Martin Ansnes.

- Sluppen er en bydel i virkelig utvikling, og vi har en sentral plassering i den nye bydelen.

Lager 11 er en mathall, som har boder som lager mat fra hele verden. Foto: Arild Berg

Fredag kjørte Nea Radio ettermiddagssendinga direkte fra Lager 11 på Sluppen i Trondheim. Da skulle de kjøre i gang årets Oktoberfest.

Hør intervjuene fra sendingen her: