- Det er glitter, sang, show og trylling og tulling og alt vi klarer å riste ut av oss, forteller Olve Løseth.

Nye Hjorten teater innfrir akkurat det de lover; et spektakulært juleshow. Olve Løseth og Mads Bones leverer til fulle hus og åtgaum fra både media og publikum hver eneste gang de entrer scenen, og denne forestillinga er intet unntak. Med storslåtte sang- og dansenummer og satire og humor, som gjør at publikum både gremmes og ler så de nesten ramler av stolene i Trondheim spektrum.

Se stort bildegalleri fra forestillinga:

- Dette er akkurat det vi trenger nå, sier Mads Bones.

- I en tid der verden holder på å gå av hengslene. Alt blir dyrere, det er krig og mørketida henger over oss - da trenger vi lys. Og vi har laget et show uten en eneste rød tråd annet enn at det er jul.

Hør intervjuet med Bones og Løseth om juleshowet her:

Duoen har med seg Tiril Heide-Steen, Markus Bjørlykke, Ingvill Siegell, Karl Vidar Lende, Kathrine Strugstad og Lasse Johansen. Og selv om det fortsatt er mye humor, treffende parodier og satiriske spark i alle retninger, byr også gjengen på en litt mer seriøs side denne gangen. Med sine storslåtte, stemningsfulle sangnummer arrangert av Kyrre Havdal, får de involverte vise en stemmeprakt vi ikke har fått oppleve så ofte fra Løseth og Bones tidligere.

Blant publikum på premieren var direktør ved Trøndelag Teater, Berit Tiller, og hun lot seg begeistre over det hun så på scenen.

- Det var mer seriøst enn jeg hadde forventet, og det syns jeg kler jula, sier hun.

Hør intervjuet med Berit Tiller og Pål Kvaleng etter premieren her:

De siste forestillingene er fredag 16. desember klokka 19.00 og 21.00 og lørdag 17. desember klokka 19.00 og 21.00.