Mange var nok en smule skeptisk da de skulle være vitne til verdens første gammeldans-musikal. Kanskje har de ikke hatt noe spesielt forhold til gammeldans, Arnsteins eller trekkspill. Men jaggu måtte de bite i det sure eple, idet de møtte seg selv i døra.

Uventa imponerende

Teatergruppa Uventa Underholdning med sitt utspring i Malvik hadde valgt å ta tak i diskografien til gammeldans-bandet Arnsteins, og sette opp en musikal basert på deres låter. Midt på scenen var det plassert et band som besto av Torstein Hope, Morten Teigen, Rune Trondsetås og Tomas Amdal. De hadde god kontroll på musikken, og gjorde sitt for at musikken skulle være godt sydd sammen med en solid, og til tider veldig morsom handling.

Manuset i sin helhet er skrevet av Finn Fosmo og hans sønn, Jo Arne. Det er også de to som sammen har hatt regien og ansvaret for forestillingen, i tillegg nærmest strålte de i sine roller på scenen.

Dag Martin Ø. Hope, Eva Renolen Norman, Inger Marie Teigen, Elias Olufsen, Maren Overvik Thomsen, Hroar Wold Nordhaug, Marit Renolen Norman og Kristin Sjöberg bekledde de andre rollene. Her var det mange gode enkeltprestasjoner og et godt samspill som gikk som en rød tråd gjennom hele forestillingen.

Ble hyllet av Arnsteins

Når premieren på verdens første gammeldans-musikal var vel gjennomført mottok gjengen bak stykket en velfortjent hyllest og blomster fra musikerne i Arnsteins som tydelig var veldig imponert over det de hadde sett.

Det eneste spørsmålet man sitter igjen med til slutt er, når blir neste forestilling?