Programmet er fullpakket, selv om salen ikke er det. Kommunikasjonsansvarlig i Kimen kulturhus, Lene Meldal Fjellstad, lover noe for alle.

– Vi har hatt hendene fulle med å avlyse og omorganisere, men nå ser det ut for at vi har landet på et riktig godt høstprogram. Hun forteller at artistene har begynt å nedskalere for å kunne tilpasse seg de nye retningslinjene.

– I tillegg kjører mange dobbeltkonserter, så da blir det volum av det likevel.

Humor

Lene Meldal Fjellstad mener at humor vil bli en av kulturvinnerne denne sesongen.

– Jeg tror folk ønsker seg noe lett og ledig nå. Ekteskapsdrama og den slags er nok ikke det som vil trekke mest, ler hun.

Store navn

Nylig slapp Kimen nyheten om at Morten Abel entrer storscenen allerede i september.

– I tillegg er det et par andre store navn som vi ikke kan gå ut med enda på grunn av formaliteter. Men det at artistene må nedskalere, betyr at større artister vil kunne ta veien til et hus som Kimen og det er utrolig artig, syntes vi.

Jula?

De mange og tradisjonsrike julekonsertene er gjerne store affærer som i utgangspunktet vanskelig kan tilpasses små format.

– Vi har ikke tatt stilling til hva vi skal gjøre med disse konsertene enda. Bildet forandrer seg så raskt at vi vil vente litt å se. Men uansett kan vi love en riktig flott høst i Kimen. Og når jula kommer, så er jeg overbevist om at vi har funnet gode løsninger også da, avslutter Lene Meldal Fjellstad.

Hør mer om kulturhøsten i Kimen i avspilleren under: