– Hele Norges TIX, eller Andreas som han i dag også er godt kjent som, var landets mest spilte artist i 2020 og 2021 med hele 10 låter innom førsteplassen på norske hitlister. Han kan smykke seg med titler som Årets Spellemann, MGP-vinner, bestselgende forfatter, internasjonal låtskriver og ikke minst forbilde for titusener av barn og ungdom, skriver festivalen i en pressemelding.

TIX skal spille både fredag kveld og under familieshowet Lille Tydal på lørdag.

Hele programmet er klart

Med dette artistslippet er hele programmet for Tydalsfestivalen 2023 klart.

– TIX, Astrid S, Daniel Kvammen og Bakrus besøker alle festivalen for første gang. I tillegg får vi et etterlengtet gjenhør med Di derre som spilte under den aller første Tydalsfestivalen i 2007 og Staysman som har spilt på festivalen hele tre ganger tidligere, skriver festivalen videre.

Storfavorittene BEIST spilte på festivalen i 2018 og under sommerkonsertene i 2021, og det lokale rockbandet Kragher spilte på festivalen sist i 2016.

– Tradisjon tro spiller også Melody Market opp stemningen i teltet begge kveldene. Dermed er hele programmet for årets festival klart, skriver Tydalsfestivalen.

Familiefestival

Lørdag 15. juli holder TIX konsert for hele familien.

– Lille Tydal er Tydalsfestivalens egen familiefestival som foregår på dagtid lørdag under festivalen. Det er lagt opp til mange ulike aktiviteter på området og underholdning i teltet, før TIX går på scena. Det blir åpent salg av mat og drikke hele dagen, opplyser festivalen.

Festivalen viderefører flere av konseptene fra fjoråret.

– Festivalen hadde flere nye konsepter til festivalen 2022 med blant annet festivalshuttle i Stugudal, egen lavvocamp på området og godt utvalg av mat fra forskjellige foodtrucks på området. Alt ble svært godt mottatt og er noe som blir videreført til årets utgave, legger de til.