Over tusen forhåndssolgte billetter før cup-kampen mellom Levanger Fotballklubb (LFK) og Viking på Moan stadion onsdag kveld. Noen av dem solgt til spente supportere fra Stavanger.

– Ingen tur i parken

De kaller seg Vikinghordene, og det er bare tre stykker fra den harde kjernen som har klart å komme seg til Levanger for å se kampen fra tribunen.

– Men vi håper det kommer en del Viking-supportere som bor i nærheten her. Som har flytta hit eller studerer her, sier lederen deres, Roar Åkerlund.

De har funnet seg en plass på uteområdet der supporterne til Levanger Fotballklubb skal møtes før kampen. Så dette må være supportere av det tøffe slaget. De er i alle fall forberedt på at det kan bli en tøff kamp etter at Levanger slo ut Brann forrige onsdag.

– Jeg tror gutta har forberedt seg å ta dette seriøst, og at de ikke tenker at dette er en tur i parken som automatisk gir seier, sier Åkerlund.

Supporterne er i alle fall innstilt på å lage god stemning med sang og heiarop fra tribunen.

Hør hele intervjuet med supporterne Roar Åkerlund og Glenn Grødem her:

Penger i kassa

Kampen starter klokka 19.05, og den blir sendt i sin helhet på NRK.

Cup-eventyret har så langt også brakt penger i kassa. Ifølge Trønder-Avisa skal får klubben går klubben over en million kroner i pluss over budsjett etter kveldens kamp.

Daglig leder i LFK mener regnestykket er litt mer komplisert enn som så, men bekrefter at Levangers deltakelse i cupen gir viktige penger i kassa.

Han er positiv før kveldens kamp, og mener det er mulig med nok en cup-bombe på Moan stadion.