- Her kan du komme og oppleve konserter, forestillinger og kino m.m. Du kan også leie Tælet kultursal hvis du vil arrangere noe. Tælet kultursal er en del av nye Selbu ungdomsskole, skriver kommunen.

Tælet kultursal åpnes for publikum i uke 10. Det blir ei åpningsuke med arrangementer hver dag f.o.m lørdag 5.mars 2022

Programmet er ikke ferdig, men noe kan presenteres allerede nå: Lørdag 5/3: Selbukveld med lokale og profesjonelle aktører.

Mandag 7/3: Den kulturelle spaserstokken, pensjonisttreff på dagtid med historier av Hans Olav Løkken

Tirsdag 8/3: UKM Selbu og Tydal (Ung Kultur Møtes).

Onsdag 9/3: Kinoens dag. Kinoforestillinger for store og små. Premiere på Birch-filmen.

Torsdag 10/3: Selbu kulturskoles elevkonsert m/prisutdeling av «Fond for unge kulturtalenter».

Fredag 11/3: Konsert med Liv Laga, Elvetuns, Hærslæm og Vallis.

- Programmet vil bli helt klart i løpet av kort tid, slik at publikum kan kjøpe billetter til de ulike arrangementene. Noen av arrangementene er gratis, men vil kreve registrering av billetter for å sikre godt smittevern. Beklageligvis så er det på grunn av koronapandemien fortsatt 1-meter regelen som gjelder i konsertlokaler. Med de reglene som er i dag, vil man få inn ca. 145 personer per forestilling eller arrangement, opplyses det videre.

Kulturverter

Kommunen skal også søke etter kulturverter som kan bistå i Tælet kultursal. Disse skal være vertskap, og vil kunne ta i mot både artister og publikum, være tilsynsvakt osv.

Booking av Tælet kultursal – egen nettside

Ønsker du som arrangør å booke Tælet kultursal? Fra og med fredag 28.januar, er nettsiden taletkultursal.no tilgjengelig med informasjon for dere som ønsker å booke kultursalen til arrangement m.m. Her vil du finne utleiereglement og utleiepriser. All henvendelse om å leie Tælet kultursal gjøres via denne hjemmesiden. Det er politisk vedtatt at lokale lag og organisasjoner får rabatterte priser ved leie av Tælet kultursal. Leietakere av Tælet kultursal får alle billettinntektene etter at leie og et administrasjonsgebyr per billett er trukket fra. Har du spørsmål eller kommentarer vedr. kultursalen, send en epost til taletkultursal@selbu.kommune.no eller besøk vår nettside på taletkultursal.no

Tælet kultursal har ca. 290 plasser i amfiet (inkludert 13 plasser øverst i salen, der enklere flyttbare stoler er plassert). Kultursalen er handicapvennlig med egne plasser for oppstilling av rullestoler. Det er også heis i bygget for å lette adkomsten til andre etasje. Når forestillinger og kino m.m. er klare for billettsalg, vil du kunne kjøpe billetter via billettsystemet du vil finne på taletkultursal.no Per i dag er ingen forestillinger/kinobilletter tilgjengelig for salg, men vi vil legge ut billetter i løpet av de nærmeste ukene. Følg med!