Kort oppsummert

  • Selbusjøen Hotel og Gjestegård har offisielt byttet til Thon-kjeden, og hotellet får nytt navn: Thon Partner Hotel Selbusjøen.

  • Hotellet, i nærheten av Trondheim og Værnes, har vært en sentral arrangør for konferanser og samlinger i over 30 år.

  • Regiondirektør i Thon Partner Hotels, Kevin Galott og Selbuordfører Ole Morten Balstad var til stede ved heising av det nye Thon-flagget.

  • Øien understreker at hotellets identitet ikke endres, men får nå stor hjelp fra Thon Partner Hotels for sterkere utvikling.

Oppsummeringen er laget av AI-verktøyet ChatGPT og kvalitetssikret av våre journalister
– Vi er nå der vi skal være, et attraktivt hotel for kurs/konferanse, gjennomreisende og selvfølgelig for lokalbefolkningen, sier daglig leder Terje Negård. Foto: Stian Elverum
– Selbusjøen Hotel og Gjestegård har oppigjennom historien betydd mye for Selbu. All ære til de som har holdt drift i hotellet igjennom så mange år. Hotellet er absolutt med å få satt Selbu på kartet, sier ordfører Ole Morten Balstad. Foto: Stian Elverum

Det nye partnerhotellet har i mer enn 30 år vært sentral, midtnorsk arrangør for konferanser og samlinger i flotte og naturskjønne omgivelser i nærheten av Trondheim og Værnes.

Kevin Galott, regiondirektør i Thon Partner Hotels er med sammen med ordfører og daglig leder når det nye røde Thon-flagget heises på Havernesset.

Hør mer i intervjuet som går på Nea Radio, eller hør det her:

– Historien blir tatt godt vare på for framtiden. Dette er en dag der vi ikke skifter identitet, men vi skifter spor. Dette er en ny tid for oss og vi skal utvikle det vi har vært svakere på. Dette får vi god hjelp til av Thon Partner Hotels, sier eier og styreleder Arild Øien.

Hotellet satser fortsatt på god og ikke minst lokal mat. I dette tilfellet ble det også diskutert om det faktisk var ordføreren i Selbu som hadde fisket røya. I følge ordføreren selv, kan det se ut som - på grunn av størrelsen på fisken - at det var hans far som var fiskeren av akkurat denne fisken. At maten er nydelig er det derimot ingen tvil om. Foto: Stian Elverum