Vassendgutane Foto: Pressebilde

– Ettefesten 2023 ble en suksess både besøksmessig og økonomisk, sier Linn Kristine Kvello Møllenhus i Selbu Events AS og legger til: - Det er ikke snakk om det store overskuddet, men artig at vi havnet på pluss-siden. I tillegg fikk vi enormt mange hyggelige tilbakemeldinger både fra artister, publikum og andre aktører, noe vi setter stor pris på.

Lover ny «Ettefest» i 2024

– Summen av dette gjorde det enkelt, selvfølgelig skal vi arrangere Ettefesten 2024! Hele «Events-familien» gleder seg og ser fram til ei ny artig helg på Årsøya i august neste sommer. Vi vil også poengtere at vi har fått mye god hjelp og støtte, både fra enkeltpersoner og næringslivet i Selbu, uten dette hadde det ikke gått, sier Kvello Møllenhus.

Henter inn store trekkplastre

– Ettefesten 2024 arrangeres som i år i Paviljongen på Årsøya i Selbu. Siste helga i august, nærmere bestemt fredag 30.august og lørdag 31.august. Vi i Selbu Events har brukt høsten på å jobbe med å skaffe artister, og har nå fått kontrakter på plass. Derfor er vi nå stolte av å kunne kunngjøre at Elvetuns, Påsans og Vassendgutane spiller på Ettefesten 2024.

Lokale artister - Påsans har gjenforening

Arrangøren forteller om en suksess med en «lokal-kveld» fredagskvelden før det blir dratt på med store headlinere lørdag kveld.

- Populære Påsan’s fra Selbu og Hommelvik så synes vi synes det er artig å kunne tilby noe som var populært i bygda «fær i ti’n» sammens med nåtidens populære Elvetuns, sier Kvello Møllenhus.

Vassendgutane kommer tilbake til Selbu

– Vassendgutane synes det er stas at de skal stå på scenen på Årsøya igjen. De gjestet jo Sommerfestivalen i 2007 og 2009. Vassendgutane «fenger» jo både «gammelt og ungt», så det har vi troen på. De har trekt fulle hus både i Ålen og på Melhus i år så dette gleder vi oss ekstra mye til, sier Kvello Møllenhus.