– Tydalsfestivalen er i gang med en svært lovende start for årets arrangement, med rekordsalg av både campingplasser og festivalbilletter, skriver festivalen i ei pressemelding.

Ifølge festivalen har responsen fra publikum oversteget alle forventninger.

– Jeg er glad for å rapportere om at flere av campingområdene - inkludert de nye plassene på festivalområdet - ble utsolgt innen en halvtime etter lanseringen av det siste nyhetsbrevet som de sendte ut, sier festivalsjef Odd Arne Halaas.

Ifølge ham skal dette være rekord.

Det skal fortsatt være ledige plasser ved Cowboycampen på Tydal Skisenter, samt noen få plasser igjen i Lavvo-campen ved Stugusjøen.

– Festivalen jobber kontinuerlig for å skaffe ytterligere campingmuligheter for å imøtekomme den høye etterspørselen, skriver arrangøren.

Festivalen forteller også om en stor interesse for festivalbillettene. Der «Earlybird»-salget var nesten tre ganger så høyt som fjorårets.

– Jule-, vinter-, og påskekampanjer har alle overgått forventningene, noe som festivalen håper legger grunnlaget for en markant publikumsøkning til årets festival, skriver festivalen i pressemeldingen.

Hør intervju med Odd Arne Halaas her: