– Bra vi bygger ut, for prishylla er snart for liten

BEGYNNER Å BLI MANGE PRISER: Meieribestyrer Trond Lund kunne i helga konstatere at nok en seier var i boks. Foto: Nils Kåre Nesvold

Rørosmeieriet kunne sist lørdag heve pokalen for Årets Meieriprodukt nok en gang. Dette skjedde på den store matgallaen og finalen i Det Norske Måltid i Stavanger.

Denne gangen var det meieriets cottage cheese som vant i sterk konkurranse med tjukkmjølksis med solbær fra Galåvolden Gård og ferskosten Nyr fra Grøndalen Gård

Dette er tredje gang et produkt fra Rørosmeieriet går helt til topps i kåringen av Det Norske Måltid. I 2014 var det Røros Smør som vant, mens det i fjor var rømmen som endte på toppen.

Meieribestyrer Trond Lund hadde med en boks av årets vinnerprodukt da han besøkte Nea Radio tirsdag formiddag: